Галоўная | Рэгістрацыяя | Уваход | RSSЧетверг, 16.08.2018, 03:30

ДУА "Суцінскі НПК дзіцячы сад - базавая школа"

 
Суцінскі НПК
Наша апытанне
Оцените мой сайт
Усяго адказаў: 94
Статыстыка

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0




Арганізацыя харчавання

                                                                            ЗАЦВЯРДЖАЮ

Дырэктар ДУА ________І. А.Грышанкова

                                              ______________

 

План работы савета па кантролі за арганізацыяй харчавання

  у ДУА «Суцінскі НПК ДС / БШ»

на 2017/2018 навучальны год

№п\п

Мерапрыемства

 

Дата

Адказны

  1.  

Аформіць інфармацыйны стэнд у абеднай зале сталовай «Здаровае харчаванне»

Верасень - снежань

Кракайціс З.Р.

  1.  

Размясціць план работы савета па харчаванню на 2016/2017 навучальны год на сайце УА

верасень

Гарбачоў У.Ф.

  1.  

Праводзіць пасяджэнні савета па харчаванню.

штомесяц

Члены савета па харчаванню

  1.  

Праводзіць кантроль якасці паступаючай прадукцыі. Аналізаваць дадзеныя па кантролю на пасяджэннях савета па харчаванню

У дні завозу,

1 раз у тыдзень

штомесяц

Члены савета па харчаванню

  1.  

Праводзіць праверку выканання натуральных норм харчавання за 10 дзён

пастаянна

Члены савета па харчаванню,

  1.  

Праводзіць рэйды па праверцы санітарнага стану абедзеннага залы, харчаблока, складскіх памяшканняў

штомесяц

Члены савета па харчаванню

  1.  

Нарыхтоўка і выкананне ўмоў захоўвання бульбы і гародніны

Кастрычнік - лістапад

Грышанкова І.А.

  1.  

Ўзважванне сутачнага набору прадуктаў, якiя выдаюцца на харчаблок

штомесяц

 

Члены савета па харчаванню

  1.  

Вядзенне нарматыўнай дакументацыі па арганізацыі харчавання (бракеражный часопіс)

штомесяц

Члены савета па харчаванню

  1.  

Правядзенне анкетавання вучняў па арганізацыі харчавання ў школе

Снежань,

навучэнцы, бацькі

Класны кіраўнік

  1.  

Правядзенне бацькоўскага сходу аб паўнавартасным харчаванні дзяцей і падлеткаў

сакавік

Дрэма І.А.

  1.  

Правядзенне «Дня культуры харчавання» і «Тыдня здароўя» (сервіроўка сталоў, правілы паводзін у час прыёму ежы, захаванне асабістай гігіены)

1 раз у чвэрць

Класны кіраўнік

  1.  

Кантроль за арганізацыяй і захаваннем пітнога рэжыму

1 раз у чвэрць

Члены савета па харчаванню

  1.  

Кантроль за забеспячэннем вітамінізацыі ежы

На працягу года

Члены савета па харчаванню

  1.  

Праверка выканання прыкладнага меню

пастаянна

Члены савета па харчаванню

  1.  

Праверка тэрмінаў рэалізацыі скорапсавальных прадуктаў

пастаянна

Члены савета па харчаванню

  1.  

Санітарны стан тэхналагічнага абсталявання, кухоннага і сталовага посуду, сталовых прыбораў, апрацоўчых дошак, інвентара (нажоў), план іх замены

1 раз у квартал

Члены савета па харчаванню

  1.  

Гутаркі аб правільным харчаванні, захворваннях ЖКТ

На працягу навучальнага года

Класны кіраўнік

  1.  

Праверка правільнасці закладкі страў

2 разы у месяц

Члены савета па харчаванню

  1.  

Справаздача аб праведзенай рабоце савета па харчаванню

Май

Старшыня савета па харчаванню

  1.  

Фарміраванне асноўнага і рэзервовага спісу навучэнцаў, якія маюць права на льготнае харчаванне

жнівень (до 28.08)

Грышанкова І.А.,

класныя кіраўнікі

 


Кошык






















Copyright MyCorp © 2018
Сделать бесплатный сайт с uCoz